Beoordelingen van Poké Bowl Oss Oss

Recente recensies van Poké Bowl Oss Oss

5 sterren na 54 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk & optijd bezorgd! 😍 vind alleen de minimale bestelling van €39,00 wel erg veel.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik avocado erbij bestel en extra voor betaal, de vorige keer een stukje kunnen vinden en nu geen een. Verder alles super lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pokebowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen maar 1 stukje avocado mag wel wat meer zijn.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is uitmuntend, heerlijk vers en altijd even goed. Bezorging is altijd op tijd en heel erg vriendelijk. Ik beveel het iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk gegeten! Enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is om bij de bestelopties default ingrediënten apart in te stellen ipv gemixed. Aangezien dat volgens mij de standaard indeling is voor een poké bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Had deze keer wel het idee dat de tonijn niet helemaal vers was. Smaakte prima maar zat een muffe geur aan. Verder is het altijd top hier.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19.30 plaatste ik de bestelling, om 21.05 werd de bestelling bezorgd. Ik vind dit echt veel te lang duren, zeker als je kiest voor bezorging 'zo snel mogelijk'. Heb geprobeerd te bellen om te vragen waar het bleef maar telefonisch waren ze niet bereikbaar. Nadien heb ik via Facebook messenger een bericht gestuurd om aan te geven dat wij hier niet blij mee waren. Daarop kreeg ik de vraag om het adres door te sturen, dat deed ik, maar inmiddels 2 dagen verder en niets meer vernomen. Erg teleurstellend! Wij zullen niet meer bestellen.

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste Anne, bedankt voor uw feedback. Bovenstaande hebben wij via FB naar tevredenheid opgelost ;) Let op! voor overige bestellers; FB-messenger-berichten kunnen een vertraging hebben ivm COVID-19. Wij kunnen u dus niet op hetzelfde moment reageren.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en gezond. Zelf samenstellen is gewoon het lekkerste en bezorging was ook op tijd.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wortel was erg uitgedroogd en verpieterd, ook de Radijs was niet vers. Verder was er veel mayonaise over de hele bowl heen gespoten waardoor ik de poke saus er niet meer bij kon doen. Twee sauzen door elkaar is niet lekker.

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste, bedankt voor uw feedback. Waarschijnlijk zijn de bakjes niet goed afgesloten en in de koeling gedaan, waardoor het uitgedroogd is. Het had eigenlijk niet in de poke bowl gemogen. Onze excuses hiervoor! Wij zullen dit gaan kortsluiten met keukenafdeling.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was erg lekker, wel wat weinig saus en bij het kiezen heb je geen idee wat voor saus het is. Gevraagd om 17:45 te bezorgen en stonden 17:30 al voor de deur.

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste Amber, bedankt voor uw feedback. Als men voor het eerst een onbekend sausje probeert weet men natuurlijk niet hoe deze smaakt ;) Uiteindelijk heeft ieder zn eigen smaak.. Bij meerdere bestellingen per bezorger, kiest onze bezorger om liever te vroeg aan te komen dan te laat. Wij doen ons best maar kunnen Niet altijd exact op uw gewenste tijdstip aankloppen. Het blijft altijd een indicatie. Wel kunt u zelf uw bestelling op uw GEWENSTE tijd komen afhalen..

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren echt heel lekker! Ook een fijne bezorger die achterom kwam nadat we een briefje ophingen bij de bel. Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kregen de verkeerde poke bowl en de bestelling was een kwartier te vroeg dan dat we hadden afgesproken. Met name de verkeerde poke bowl was erg vervelend. We hadden garnaal besteld en kregen kip.....

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste Hilde, bedankt voor uw feedback. Bij onverhoopte fouten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen. Bij meerdere bestellingen per bezorger, kiest onze bezorger om liever te vroeg aan te komen dan te laat. Aangezien het ook alleen maar koude gerechten zijn. Wij doen ons best maar kunnen Niet altijd exact op uw gewenste tijdstip aankloppen. Het blijft altijd een indicatie. Wel kunt u zelf uw bestelling op uw GEWENSTE tijd komen afhalen..

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel vriendelijk en lekker, misschien gewicht van gerechten erbij want op fito kon ik niet zien hoe groot bv een zalmsalade id

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste, dank u voor uw feedback. Gewicht zegt niks over de grote. Een kleine formaat poke bowl kan zwaarder wegen dan een grote formaat salade..maar een poke bowl kan meer vullend zijn dan een salade. Waar kiest u dan voor?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we PokeBowl hebben gegeten.. Goed bevallen!!! En voor herhaling vatbaar!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eennheerlijke frisse maaltijd op een warme dag

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE BESTE KWALITEIT IN OSS!!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle bezorging.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerstvduurde het ongeveer 1 1/2 uur voordat het bezorgd zou worden en toen waren jullie nog een half uur later. Dat is teveel. Gelukkig was het nog wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers gemaakt, goede kwaliteit en de keuze is reuze... gewoon top

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Dit maal probeerden we de tonijn. Tijdens het bestellen was er nu de keuze mogelijkheid voor “premix ingrediënten en saus ernaast” deze liet ik zo staan omdat ik wel benieuwd was. Volgende keer doe ik dat niet meer, het was inderdaad allemaal door elkaar gemixt wat de smaak niet ten goede kwam. Ik vind het heerlijk om elke keer een verschillende smaak per hap te hebben. Verder alles supervers en lekker. Op naar de volgende bestelling. 😋

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Supervers! Duurt even, maar altijd lekker!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Aanrader

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was heel goed. Ik vroeg alleen om sla en kreeg rijst. Verder ga ik zeker vaker bestellen

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers bereid, netjes verpakt en een goed gevulde maaltijd! Krijgt naar mijn mening echt waar voor je geld. Zekee voor herhaling vatbaar. Ook nog eens super snel bezorgd. Binnen 20 minuten zat ik aan tafel.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en vers gegeten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd: binnen half uur (in Oss) terwijl de verwachte levertijd een uur was, dus heel positief. Nog steeds zeer goed gevuld en netjes verpakt, een feestje om te zien. Smaken: Zááálig! Nu de zalm geprobeerd na de Boeddha. Volgende keer de tonijn. :-)

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowl, nette prijs kwaliteit verhouding, portie was prima. Netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, levering precies optijd, heerlijk vers, oftewel helemaal top en een aanrader!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de Pokebowl was ontzettend lekker! Zag er ook fantastisch uit!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hééérlijk! Wij hadden de Happy Buddha en Salmon pokébowls naast edamame boontjes en verschillende sushi rolls (paling, zoete omelet en komkommer). Superverse ingredienten en goed gevulde bowls. Sushi rijst was precies goed (niet te droog zoals je vaak tegenkomt) De flinke stukken zalm ‘smolten’’ zowat in onze mond, zo vers. Hier wordt zeker geen gebruik gemaakt van gerookte zalm of zalmflakes. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Bestelling was ook nog eens exact op tijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is onze nieuwe favoriet, wat bezorgrestaurants betreft. Wat een heerlijke en verse pokebowls! Gezond, lekker en snel bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! En snelle levering!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Al vroeg besteld om 15 uur voor levering om 18 uur kwam later.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeleken met 3 a 4 weken geleden is de kwaliteit en bezorging een stuk minder, helaas. De eerste keer waren wij super enthousiast. Het zag er minder verzorgd uit als de eerste keer en we hebben bijna 2 uur moeten wachten. Al met al jammer allemaal, wel lekker gegeten👍🏻

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste, dank u voor uw feedback. laatste periode hebben ook wij last van extreme drukte ivm de lockdown. Immers zit iedereen thuis die allemaal willen gaan bestellen en dan ook toevallig tegelijk. Wij vragen daarom ook jullie begrip daarvoor. Alle poke bowls worden nog steeds met zorg bereid. Het kan zijn dat de bezorger per abuis de bestelling heeft gestoten waardoor alles een beetje door elkaar heen is gegaan. Poke bowls zijn het beste om zelf af te halen.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Even wat langer wachten maar dat was het zeker waard!! Wel jammer dat er geen stokjes en sojasaus was bij geleverd

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer vers en smullen dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke-bowls en sushi besteld. Allemaal heerlijk vers en grote porties! De bezorging was er ook op de gewenste tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en erg vullend! Voor herhaling vatbaar!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd, vers en erg lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij ons wordt niet bezorgd maar het was de moeite van het afhaken meer dan waard! Overigens keurig m.b.t. In acht neming regels RIVM, contactloos ophalen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En netjes bezorgd!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte top!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en erg snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers goede grote van de bowl. Sneller bezorgd dan aan gegeven. Hier gaan we zeker vaker bestellen