Beoordelingen van Poké Bowl Oss Oss

Recente recensies van Poké Bowl Oss Oss

5 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kregen de verkeerde poke bowl en de bestelling was een kwartier te vroeg dan dat we hadden afgesproken. Met name de verkeerde poke bowl was erg vervelend. We hadden garnaal besteld en kregen kip.....

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel vriendelijk en lekker, misschien gewicht van gerechten erbij want op fito kon ik niet zien hoe groot bv een zalmsalade id

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we PokeBowl hebben gegeten.. Goed bevallen!!! En voor herhaling vatbaar!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eennheerlijke frisse maaltijd op een warme dag

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE BESTE KWALITEIT IN OSS!!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle bezorging.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerstvduurde het ongeveer 1 1/2 uur voordat het bezorgd zou worden en toen waren jullie nog een half uur later. Dat is teveel. Gelukkig was het nog wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers gemaakt, goede kwaliteit en de keuze is reuze... gewoon top

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Dit maal probeerden we de tonijn. Tijdens het bestellen was er nu de keuze mogelijkheid voor “premix ingrediënten en saus ernaast” deze liet ik zo staan omdat ik wel benieuwd was. Volgende keer doe ik dat niet meer, het was inderdaad allemaal door elkaar gemixt wat de smaak niet ten goede kwam. Ik vind het heerlijk om elke keer een verschillende smaak per hap te hebben. Verder alles supervers en lekker. Op naar de volgende bestelling. 😋

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Supervers! Duurt even, maar altijd lekker!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Aanrader

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was heel goed. Ik vroeg alleen om sla en kreeg rijst. Verder ga ik zeker vaker bestellen

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers bereid, netjes verpakt en een goed gevulde maaltijd! Krijgt naar mijn mening echt waar voor je geld. Zekee voor herhaling vatbaar. Ook nog eens super snel bezorgd. Binnen 20 minuten zat ik aan tafel.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en snel bezorgd! Zeker vaker doen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en vers gegeten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd: binnen half uur (in Oss) terwijl de verwachte levertijd een uur was, dus heel positief. Nog steeds zeer goed gevuld en netjes verpakt, een feestje om te zien. Smaken: Zááálig! Nu de zalm geprobeerd na de Boeddha. Volgende keer de tonijn. :-)

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowl, nette prijs kwaliteit verhouding, portie was prima. Netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, levering precies optijd, heerlijk vers, oftewel helemaal top en een aanrader!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de Pokebowl was ontzettend lekker! Zag er ook fantastisch uit!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hééérlijk! Wij hadden de Happy Buddha en Salmon pokébowls naast edamame boontjes en verschillende sushi rolls (paling, zoete omelet en komkommer). Superverse ingredienten en goed gevulde bowls. Sushi rijst was precies goed (niet te droog zoals je vaak tegenkomt) De flinke stukken zalm ‘smolten’’ zowat in onze mond, zo vers. Hier wordt zeker geen gebruik gemaakt van gerookte zalm of zalmflakes. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Bestelling was ook nog eens exact op tijd!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is onze nieuwe favoriet, wat bezorgrestaurants betreft. Wat een heerlijke en verse pokebowls! Gezond, lekker en snel bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! En snelle levering!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Al vroeg besteld om 15 uur voor levering om 18 uur kwam later.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeleken met 3 a 4 weken geleden is de kwaliteit en bezorging een stuk minder, helaas. De eerste keer waren wij super enthousiast. Het zag er minder verzorgd uit als de eerste keer en we hebben bijna 2 uur moeten wachten. Al met al jammer allemaal, wel lekker gegeten👍🏻

Reactie van Poké Bowl Oss:Beste, dank u voor uw feedback. laatste periode hebben ook wij last van extreme drukte ivm de lockdown. Immers zit iedereen thuis die allemaal willen gaan bestellen en dan ook toevallig tegelijk. Wij vragen daarom ook jullie begrip daarvoor. Alle poke bowls worden nog steeds met zorg bereid. Het kan zijn dat de bezorger per abuis de bestelling heeft gestoten waardoor alles een beetje door elkaar heen is gegaan. Poke bowls zijn het beste om zelf af te halen.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Even wat langer wachten maar dat was het zeker waard!! Wel jammer dat er geen stokjes en sojasaus was bij geleverd

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer vers en smullen dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke-bowls en sushi besteld. Allemaal heerlijk vers en grote porties! De bezorging was er ook op de gewenste tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en erg vullend! Voor herhaling vatbaar!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd, vers en erg lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij ons wordt niet bezorgd maar het was de moeite van het afhaken meer dan waard! Overigens keurig m.b.t. In acht neming regels RIVM, contactloos ophalen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En netjes bezorgd!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte top!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en erg snel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers goede grote van de bowl. Sneller bezorgd dan aan gegeven. Hier gaan we zeker vaker bestellen